BMW varaosat Saksasta

BMW varaosat Saksasta

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman alkuperäisiä BMW varaosia Saksasta. Valikoimastamme löydätte edustettuna tunnetuimmat kansainväliset BMW-varaosien merkit. Varaosista suurin osa tulee Saksasta, mutta suositun automerkin varaosavalmistajia löytyy myös muualta.

BMW varaosat seuraavilta merkeiltä

Robert Bosch Company on suurin yksittäinen osatoimittaja Eurooppalaisiin autoihin. Autoilualan pioneeriyritys on kehittänyt polttoaineensuihkutusjärjestelmiä jo viiden vuosikymmenen ajan. Bosch on markkinajohtaja polttoainejärjestelmien osien toimittajana ja suurin OE toimittaja maailmanlaajuisesti koskien polttoainejärjestelmiä yms.

Bosch sytytysjärjestelmät ovat ensiasennuksena melkein kaikissa BMW:ssä, joten niiden varaosatkin ovat varsin kysyttyjä.

Sachs(iskunvaimentimet/jousijalat/puslat yms), Sachs voimansiirto (kytkimet/viskokytkimet yms.)

Stabilus on Euroopan suurimpia OE toimittajia koskien konepellin ja takaluukun kaasujousia.

Behr/Hella Service on pitkään toimittanut jäähdytys ja ilmastoinnin lauhduttimet yms. BMW:lle ja Mercedes Benz henkilöautoihin. Melkein kaikki BMW:n termostaatit ovat Behr:in valmistamia.

Continental (aka CRP, Conti, or Conti-Tech), monen mielestä ainoa oikea vaihtoehto mikä kannattaa asentaa BMW:hen. Continental on yksi suurimpia OE toimittajia Eurooppalaisiin autoihin.

FAG on yksi INA konserniin kuuluvista laakeri merkeistä. Yritys on perustettu jo 1885. FAG on ollut markkinajohtaja eurooppalaisten autojen ensiasennuslaakereina vuosia.

Febi Bilstein on tunnettu laadukkaista iskunvaimennin komponenteistaja autojen ohjausjärjestelmistä ja puslista. Valmistaa monenlaisia raidetankoja ja tukivarsia hyvällä laadulla.

Hella ajovalota ja elektroniikkalaitteet ovat ensiasennuksena melkein kaikissa BMW autoissa.

Lemfoerder, nykyyän osa ZF konsernia, on OE valmistaja monille alustan osille, esimerkiksi tukivarret, ohjauksen osat ja puslat.

Loebro, kuuluu GKN konserniin. On monen BMW:n OE valmistaja vetoakselien nivelet yms. Suurin yksittäinen vetoakselien suojakumien valmistaja Eurooppalaisille autoille.

Mahle-Knecht, Mann-Hummel molemmat ovat hyvälaatuisia valmistajia ja toimittavat melkein kaikkiin BMW-autoihin ilmansuodattimet, polttoainesuodattimet, raitisilmansuodattimet ja öljynsuodattimet.

Nissens on tanskalainen jäähdyttimien ja ilmastoinnin lauhduttimien valmistaja, joka tunnetaan hyvästä laadusta. Valmistaa tarvikkeena jäähdyttimiä kaikkiin BMW-autoihin.

Pagid jarrupalat kuuluu TMD konserniin ja on OE-toimittaja monelle Eurooppalaiselle automerkille esim. Audi, BMW , MB.

Pierburg on OE valmistaja monelle BMW:n sähköiselle vesipumppulle sekä polttoaineen siirtopumpuille. Huomiona kompakti suunnittelu ja hiljaisuus.

SKF valmistaa hyvälaatuisia vesipumppuja ja laakereita kaikkiin BMW-autoihin. Perustettu Ruotsissa jo 1907. Yksi suurimmista vesipumppujen toimittajista eurooppalasiin autoihin, jolla on tehtaita 22 maassa.

Textar jarrupalat, kuuluu TMD-yhtymään ja on OE-toimittaja melkein kaikkiin Mercedes-Benz autoihin. Toimittaa OE:nä myös jarrupalat osaan BMW -autoista. Erittäin hyvälaatuinen jarrupala toimittaja.

VDO-Siemens yksi maailman tunnetuimmista OE brändeistä kuuluu Continental automotive yhtymään.

Victor Reinz and Elring nämä yhtyöt are toimittavat joko tarvikkeena tiivisteet kaikkiin BMW-autoihin tai sitten OE:na tiivisteitä kaikkiin Eurooppalaisin autoihin.

Zimmermann jarrupalat ja jarrulevyt. Laatu on erittäin hyvä. Erittäin hyvä lämmönkesto ja monen Porsche kuljettajan valinta OE -levyn jälkeen. Zimmermann aloitti 2008 Z anti korroosiokäsiteltyjen levyjen markkinoinnin ja tällä hetkellä valikoimassa on jarrulevyt ja palat melkein kaikkiin BMW -autoihin.

Valikoimassamme myös paljon muita BMW varaosia Saksasta

Tutustu Saksasta tulevien, alkuperäisten BMW varaosien valikoimaamme ja tilaa omaan autoosi sopivat jo tänään! Mikäli et löydä verkkokaupasta sopivia osia, ota meihin yhteyttä ja kysy niiden saatavuudesta, sillä pystymme tilaamaan Saksasta niitä lisää saatavuuden mukaan.