Toimitusehdot

Toimitusaika

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Kaikki maksut näkyvät heti meillä, mikä nopeuttaa tilausten käsittelyä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina Matkahuollon kautta. Huomioithan jos tilaat esimerkiksi ohjausvaihteen ja osatiedoissa lukee, vanha osa palautettava. Tällöin osa tulee palauttaa tuona aikana muussa tapauksessa laskutamme runkoveloituksen palauttamattomasta ohjausvaihteesta jälkikäteen asiakkaalta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain verkkokauppatilauksia ja alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Kuluttaja vastaa tuotteen palautuskuluista. Tilauksen peruuttamisesta/palauttamisesta aiheutuvat kulut vähennetään kauppasummasta (toimituskulut jne). Palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen info@bemariosat.fi, tuotteita ei voi postilla palauttaa meille, palautus tehdään matkahuollon palautustunnuksella!

Osapaketteina myytävissä tuotteissa ja tilaustuotteena tilattavissa tehdastilaustuotteissa ei ole vaihto eikä palautusoikeutta!

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, on Varaosapalvelu E&M Oy oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 29,90 ja palautuskulut. Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta.

Huomioithan myös, että antennivahvistimissa ja vastaavissa sähköosissa paketin sinettien tai tarrojen poistamisen jälkeen niissä ei ole vaihto tai palautusoikeutta.

Huomioithan, että lukoissa, lukkopesissä, rattilukoissa ovien lukoissa ja mekanismeissa sekä sähkökorjaussarjossa tms. ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Sähköosissa ei palautusoikeutta. BMW:n tehtaan toimitusajat voivat vaikuttaa toimitusaikoihin.

Osien palautuksen sekä pantillisien osien palauttamisesta ja kuluista vastaa asiakas.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Varaosapalvelu Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Varaosapalvelu E&M Oy

Jousitie 2b

20760 Kaarina

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan verkkokaupassa tehdyn maksutavan kautta palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@bemariosat.fi tai postitse:

Jousitie 2b

20760 Kaarina

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varaosapalvelu E&M Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Varaosapalvelu E&M Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.