Tilaaminen ja maksaminen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Varaosapalvelu E&M Oy, y-tunnus 2555605-6.

Osoite: Jousitie 2b 20760 Kaarina, Piispanristi

Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä ostoskorin kautta.

Mikäli tuote on tilaustavaraa olemme yhteydessä asiakkaaseen mikäli hän on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Toimitusehdoissa myös palautusohjeet.

Palauttaminen aina ohjeiden mukaan, emme vastaa virheellisten palautusten kuluista, palautukset ainoastaan Matkahuolto Turku yrityksen nimellä. Huomiothan myös, että tilaamalla tuotteen missä runkoveloitusta ei veloiteta ostoksen yhteydessä, asiakas on vastuussa runkoveloituksen maksamisesta jos osaa ei palauteta 30vrk aikana meille.

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, on Toimittaja oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 29,90 euron arvosta sekä palautuskulut. Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilaamasi tuotteet. Liitteenä on myös lasku jos olet valinnut ma´ksutavaksi ennakkomaksun tilisiirrolla.

Paytrail

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Avarda

Avardan maksutavan ehdot:

https://asset.avarda.com/ce8cf38d-01a3-4217-a1e0-db232c65f251/documents/terms_and_conditions

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapana ovat joko pankkimaksu eMaksujen kautta, P aypal, luottokortit Paypalin kautta.

eMaksut – verkkopankit

Voit maksaa ostoksesi helposti suomalaisissa verkkopankeissa: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Ålandsbanken, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken

Luottokorttimaksut & PayPal

Luottokorttimaksujen välittäjänä käytämme maailman johtavaa luottokorttimaksujen välittäjää Paypalia, joka hyväksyy seuraavat luottokortit: Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club Mastercardilla sekä Electron pankkikortit, lukuunottamatta Osuuspankkia. Luottokorttimaksu ei aiheuta asiakkaalle ylimääräisiä kuluja, vaan niistä vastaa myyjä. Maksaminen tapahtuu suojatussa SSL-yhteydessä Paypalin palvelimella joko suoraan luottokortilla tai Paypal-tilin kautta. Esimerkiksi asiakkaan luottokorttitiedot eivät välity meille lainkaan, ainoastaan maksajan nimi, tilausnumero ja summa. Paypalista voit lukea lisää osoitteessa www.paypal.com.